×
 

Hoppa till innehållet

Öppet hus DBGY Nacka

Anmäl dig i formuläret för att få påminnelser inför öppet hus. Varmt välkommen!

När börjar du gymnasiet?

Hantering av personuppgifter

När du är elev eller vårdnadshavare hos oss så behöver vi genomföra ett antal personuppgiftsbehandlingar för att kunna erbjuda dig utbildning. På AcadeMedias hemsida kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter samt om din rätt att få tillgång till dina personuppgifter.

 

Före du blir elev hos oss

När du eller dina föräldrar skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till öppet hus/annan skolvisning, önskar information eller marknadsföring om våra skolor, behöver samtycke lämnas. Samtycke är frivilligt och avges när anmälan eller önskemålet skickas in. Drottning Blankas Gymnasieskola är personuppgiftsansvarig på den skola som du har anmält intresse till. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.

De personuppgifter vi behandlar är namn, e-postadress och telefonnummer för samtliga kontakter med dig samt programval och år för tänkt studiestart för information och marknadsföring. Vissa utskick innehåller spårningspixlar så vi kan se antal öppnade brev.

Uppgifterna delas med anställda inom skoladministration och kommunikation på de skolor du visat intresse för. Syftena är att administrera besök, skicka marknadsföring, andra meddelanden och påminnelser. Vi kan även komma att dela uppgifter till kommunikatörer på bolag inom koncernen för marknadsföring av liknande utbildningar. Vidare lämnar vi information till myndigheter om vi är skyldiga att göra så enligt lag.

De rättsliga grunderna är samtycke för administration av skolbesök och svar på allmänna frågor samt berättigat intresse för den marknadsföring som inte följer av samtycke. Reklam för liknande utbildningar anser vi motiverade i viss omfattning. Utlämnande till myndigheter följer av rättslig förpliktelse. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningstiden för den sökta utbildningen gått ut. Vid tillbakadraget samtycke gallras uppgifterna omgående.

Till tekniskt stöd anlitas personuppgiftsbiträdena AcadeMedia Support AB, Microsoft Ireland Operations Ltd och Infobip Sweden AB. Uppgifterna kan komma att behandlas i Sverige/EU och i de s.k. tredjeländerna USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia och Ryssland. Överföring till tredjeländerna sker med stöd av EU-kommissionens standardavtalsklausuler.

Du kan när du vill dra tillbaka ditt samtycke, invända mot behandlingen, begära registerutdrag, rättelse eller att vi begränsar behandlingen. För att avregistrera dig från digitala reklam- och kommunikationsutskick, följ instruktionerna i det SMS eller e-post som du har fått från oss. Du kan även kontakta skolan för detta på fliken Kontakt i menyn.

Vårt dataskyddsombud kontaktas på dataskydd@academedia.se. Vid klagomål på personuppgiftsbehandlingen skickas det till tillsynsmyndigheten IMY (www.imy.se).

Du hittar hela vår policy här.

 

Kontakt

Om du har frågor om hur dina personuppgifter hanteras kontakta AcadeMedias dataskyddsorganisation.

 

Avsäga dig direktreklam

Du kan när som helst avsäga dig reklam- och kommunikationsutskick, både digitala och i pappersformat.

Avregistrering av direktreklam via post kan ske med två metoder; en fullständig avregistrering från SPAR/marknadsregister eller en avregistrering från AcadeMedias reklam. Du avregistrerar dig genom att fylla i detta formulär.

För att avregistrera dig från digitala reklam- och kommunikationssutskick, följ instruktionerna i det SMS eller e-post som du har fått från oss.

Öppet hus på DBGY Nacka

Datum för öppet hus

 • Inga kategorier
  • kl -

  • kl -

  • kl -

  • kl -

  Under öppet hus får du

  • Träffa elever och personal
  • Rundvandring
  • Höra om programmen
  • Veta mer om hur vi jobbar med t.ex. mental träning och internationalisering
  • Svar på dina funderingar

  Praktisk information om eventet

  Du behöver inte anmäla dig innan, vi har drop-in under öppettiderna så det är bara att dyka upp! Ta gärna med vänner och/eller familj till eventet. Fyll i formuläret om du vill att vi påminner om öppet hus.

  Adress: Augustendalsvägen 19, Nacka Strand

  Vill du hellre besöka oss en vanlig skoldag?

  Som elev för en dag får du prova på the real deal - det bästa sättet för att göra ett välgrundat skolval! Boka in dig som elev för en dag.

  Missa inte öppet hus på våra systerskolor

  DBGY Jakobsberg och DBGY Stockholm Södra och DBGY Stockholm Vasastan

  Våra tips inför gymnasievalet!

  Oavsett vilken skola du är intresserad av finns det ett par saker du kan göra för att underlätta ditt val. Julian drar våra bästa tips!

  Kontakta oss

  Besöksadress

  Augustendalsvägen 19
  13152 Nacka Strand

  Du kanske också är intresserad av

  • Digitalt öppet hus

   gör din research från soffan. Här har vi samlat allt du behöver för att göra ett välgrundat skolval!

   Elever i ett grupprum
  • Elev för en dag

   Som Elev för en dag får du följa med oss en vanlig skoldag. Detta är det närmaste du kan komma att gå i skolan innan du söker in.

   Lärare presenterar en ny elev inför en klass