×
 

Vår skola

Om DBGY Malmö Söderport

Vi ligger bara ett par steg från Gustav Adolfs torg i fina lokaler med plats för både praktiska och teoretiska program. För oss är det viktigt att du ska få ett tydligt samband mellan undervisning och omvärlden. Därför satsar vi mycket på samarbeten, externa föreläsare och studiebesök. Många av våra elever väljer att delta i våra internationella projekt och skapa minnen för livet. Hittills har vi haft internationella samarbeten i 5 av världens 7 kontinenter.

Det är viktigt för oss att det går bra för dig!

Inom Drottning Blankas Gymnasieskola är det viktigt för oss att det går bra för dig. Att hjälpa varandra till framgång är vad vi vill skall känneteckna Drottning Blankas Gymnasieskola och genom ett personligt engagemang från såväl personal som elever ska vi tillsammans nå ett bättre resultat.

Med bättre resultat menar vi att, oavsett om det handlar om betyg, anställningsbarhet eller ökad trivsel i vardagen under gymnasietiden, ska alla elever och medarbetare nå upp till sin fulla potential. Vi ska alla uppleva hur vårt egna engagemang är kopplat till våra framgångar i livet. Lyckas vi nå detta tillsammans är vår erfarenhet att vi når ett bättre resultat, oavsett om det handlar om betyg, vidare studier, anställningsbarhet eller om att helt enkelt trivas i vardagen under din gymnasietid.

 • Om jag hade fått möjlighet att återuppleva tiden på DBGY Söderport hade jag gjort det hundra gånger om.

  Erica Student från Vård- och omsorgsprogrammet 2021

Mer om oss

 • Mental träning

  Ett projekt som under 3 år gör dig mer stresstålig, kreativ och lösningsorienterad.

  En elev lyssnar på sin kompis
 • Engagemang

  Vi tror att du presterar bättre när du studerar något som engagerar dig.

  En elev lyssnar och ler

Våra program

Läs mer om våra program och upptäck vilken profil som passar dig bäst!