×
 

Vår skola

Om DBGY Halmstad

Centralt beläget mellan Centralstationen och Nissan hittar du vår mysiga skola med hög trygghet och bra utbildningar. Vårt Ekonomiprogram är DBE-cerifierat med nära kontakt till både företag och näringsliv, vår Kriminologi-profil har utarbetats i över 10 år, och du som har APL (Arbetsplatsförlagt Lärande) har möjlighet till att göra den utomlands. Våra elever är dock överens, det bästa med skolan är trots allt våra fantastiska lärare!

Det är viktigt för oss att det går bra för dig!

Inom Drottning Blankas Gymnasieskola är det viktigt för oss att det går bra för dig. Att hjälpa varandra till framgång är vad vi vill skall känneteckna Drottning Blankas Gymnasieskola och genom ett personligt engagemang från såväl personal som elever ska vi tillsammans nå ett bättre resultat.

Med bättre resultat menar vi att, oavsett om det handlar om betyg, anställningsbarhet eller ökad trivsel i vardagen under gymnasietiden, ska alla elever och medarbetare nå upp till sin fulla potential. Vi ska alla uppleva hur vårt egna engagemang är kopplat till våra framgångar i livet. Lyckas vi nå detta tillsammans är vår erfarenhet att vi når ett bättre resultat, oavsett om det handlar om betyg, vidare studier, anställningsbarhet eller om att helt enkelt trivas i vardagen under din gymnasietid.

 • Drottning Blankas Gymnasieskola i Halmstad är en mysig, familjär och framförallt riktigt bra skola.

  Kevin Elev på Vård- och omsorgsprogrammet

Mer om oss

 • Mental träning

  Ett projekt som under 3 år gör dig mer stresstålig, kreativ och lösningsorienterad.

  En elev lyssnar på sin kompis
 • Engagemang

  Vi tror att du presterar bättre när du studerar något som engagerar dig.

  En elev lyssnar och ler

Våra program

Läs mer om våra program och upptäck vilken profil som passar dig bäst!