×
 

Vår skola

Om DBGY Falkenberg

Vårt centrala läge ger mycket goda möjligheter för pendling till vad våra elever kallar för en trygg skola där man kan vara sig själv. Med kunnig och engagerad personal kan vi erbjuda utbildningar inom bland annat Bild och formgivning, Frisör och profilen Kriminologi. Vi är måna om trygghet och nära relationer, och att du ska hitta just ditt engagemang. Exempelvis får alla våra elever möjlighet till utbytesresor via Erasmus.

Det är viktigt för oss att det går bra för dig!

Inom Drottning Blankas Gymnasieskola är det viktigt för oss att det går bra för dig. Att hjälpa varandra till framgång är vad vi vill skall känneteckna Drottning Blankas Gymnasieskola och genom ett personligt engagemang från såväl personal som elever ska vi tillsammans nå ett bättre resultat.

Med bättre resultat menar vi att, oavsett om det handlar om betyg, anställningsbarhet eller ökad trivsel i vardagen under gymnasietiden, ska alla elever och medarbetare nå upp till sin fulla potential. Vi ska alla uppleva hur vårt egna engagemang är kopplat till våra framgångar i livet. Lyckas vi nå detta tillsammans är vår erfarenhet att vi når ett bättre resultat, oavsett om det handlar om betyg, vidare studier, anställningsbarhet eller om att helt enkelt trivas i vardagen under din gymnasietid.

 • Lärarna är det bästa med denna skola! Jag blir verkligen behandlad som en jämlike och alla är måna om att skapa en personlig relation med sina elever.

  Elise Elev på estetiska programmet

Mer om oss

 • Mental träning

  Ett projekt som under 3 år gör dig mer stresstålig, kreativ och lösningsorienterad.

  En elev lyssnar på sin kompis
 • Engagemang

  Vi tror att du presterar bättre när du studerar något som engagerar dig.

  En elev lyssnar och ler

Våra program

Läs mer om våra program och upptäck vilken profil som passar dig bäst!