×
 

Hoppa till innehållet

Digitalt öppet hus DBGY Falkenberg

Vi vet att gymnasievalet kan kännas svårt. Därför har vi samlat information om oss och vad som händer på vår skola här. Vi hoppas att du kan få svar på många av dina frågor, men du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta något mer!

Och förresten! Om du vill grotta ner dig extra mycket har vi samlat en massa information i vår katalog.

Elevintervjuer

Nyfiken på hur det är att vara elev på ett av våra program? Då är det bra att prata med våra ambassadörer. Du kan alltid träffa dem live på Öppet hus eller Elev för en dag. Tills dess har vi sammanställt ett par intervjuer!

Gå en digital rundtur

Hinner du inte uppleva lokalerna på Öppet hus eller som Elev för en dag? Upptäck dina framtida gymnasiesalar digitalt istället!

Gör ett tryggt val!

Vi tror att du presterar bättre när du läser något du är intresserad av. Därför är det bra att ha koll på sånt som meritpoäng och våra program och profiler, så du tryggt kan välja den utbildning som passar dig bäst!

Osäker på vilket program du ska välja?

På Gymnasiekoll.se kan du göra ett enkelt test för att se vad som passar dig. Testet bygger på en AI som matchar dina svar mot elever som redan går på gymnasiet, och berättar mer om de program som passar dig bäst.

Två elever med sina datorer i ett klassrum

Digitalt Öppet hus i all ära, men...

det bästa du kan göra för att lära känna en skola är trots allt att besöka den. Vi hoppas att du vill fortsätta lära känna oss – på ett sätt som passar dig. Det är viktigt för oss att det går bra för dig!

  • Öppet hus

    Ett avslappnat event där du i lugn och ro kan lära känna våra elever, prata med lärare och upptäcka våra lokaler.

    Elever på en lektion
  • Elev för en dag

    Som Elev för en dag får du följa med oss en vanlig skoldag. Detta är det närmaste du kan komma att gå i skolan innan du söker in.

    elev presenterar en elev