Ekonomi och entreprenörskap - en inspirationskväll på DBGY Skövde!

Har du sökt till ekonomiprogrammet eller är du bara nyfiken på en karriär inom ekonomi och företagande? Varmt välkommen till en inspirationsföreläsning där du får lära dig mer om framtiden efter ekonomiprogrammet.

När: 7/5 kl 16:30-18:30
Var: Kavelbrovägen 2C, Skövde

Anmälan:

Du anmäler dig genom att mejla hur många som kommer till marie.fhyr@dbgy.se

Maggie och Philip Malek

En kväll med fokus på ekonomi

Kvällen är för dig som har sökt eller vill söka till ekonomiprogrammet på gymnasiet. Här kommer du få både inspiration och svar på dina frågor.

Utöver föreläsarna Maggie och Philip Malek kommer våra lärare och ambassadörer finnas tillgängliga för att berätta mer om ekonomiprogrammet här på DBGY Skövde. När du lämnar kvällen kommer du känna dig både inspirerad och tryggare i ditt gymnasieval.

Schema för kvällen 7 maj 2024

16:30-17:00 – Träffa våra ambassadörer och lärare
17:00-18:00 – Inspirationsföreläsning
18:00-18:30 – QnA och möjlighet att lära dig mer om DBGY

Kort om föreläsarna

Maggie och Philip Malek är entreprenörparet som tillsammans tar allt större plats i Sveriges näringsliv. Under kvällen kommer de dela med sig av sina bästa erfarenheter och tips för dig som är intresserad av ekonomi och entreprenörskap.

Maggie Malek

Maggie har arbetat på Swedbank som rådgivare, samt föreläst om ung privatekonomi för gymnasieungdomar. Idag arbetar hon på Almi Väst som företagsrådgivare med inriktning finansiering och affärsutveckling.

Maggie kommer dela med sig av tips, med fokus på ekonomi, för den som är intresserad av att starta eget!

Philip Malek

Philip Malek är ägare och grundare av coworking företaget Bahnhof Cowork tillsammans med Anton Samuelsson. Bahnhof Cowork finns både i Skövde och Lidköping och 2023 blev de utsedda till årets företagare i Skövde. Philip är även delägare och grundare av Framgångsakademin och ingår i Alexander Pärleros team, där han arbetar med Framgångspodden, Nordens största intervjupodd.

Det är också Philip som ligger bakom Skaraborgspodden, en inspirerande podcast med personliga porträtt och fokus på intressanta människor och företag med anknytning till Skaraborg. Under föreläsningen får ni ta del av hans resa, i både med- och motgångar, samt vad som krävs för att lyckas som entreprenör.

Anmälan

Eventet är gratis och du anmäler dig genom att mejla vår biträdande rektor Marie Fhyr hur många ni är som kommer: marie.fhyr@dbgy.se.

Nyheter

Se alla nyheter