×
 

Vår skola

Om DBGY Göteborg Gårda

I nyrenoverade lokaler ett stenkast från Svingeln hittar du vår skola som kännetecknas av inspirerande undervisning, stark gemenskap och hög trivsel. Oavsett vilket program som passar dig får du goda förutsättningar för din personliga utveckling, med god inblick i yrkeslivet och en utbildning av hög kvalitet. Våra engagerade mentorer och branschkunniga lärare stöttar dig för att du ska nå dina mål, oavsett om det handlar om ett yrkesliv i Sverige eller en internationell karriär.

Det är viktigt för oss att det går bra för dig!

Inom Drottning Blankas Gymnasieskola är det viktigt för oss att det går bra för dig. Att hjälpa varandra till framgång är vad vi vill skall känneteckna Drottning Blankas Gymnasieskola och genom ett personligt engagemang från såväl personal som elever ska vi tillsammans nå ett bättre resultat.

Med bättre resultat menar vi att, oavsett om det handlar om betyg, anställningsbarhet eller ökad trivsel i vardagen under gymnasietiden, ska alla elever och medarbetare nå upp till sin fulla potential. Vi ska alla uppleva hur vårt egna engagemang är kopplat till våra framgångar i livet. Lyckas vi nå detta tillsammans är vår erfarenhet att vi når ett bättre resultat, oavsett om det handlar om betyg, vidare studier, anställningsbarhet eller om att helt enkelt trivas i vardagen under din gymnasietid.

 • Stor gemenskap och nära kontakt med lärarna.

  Kate Elev, 2023

Mer om oss

 • Mental träning

  Ett projekt som under 3 år gör dig mer stresstålig, kreativ och lösningsorienterad.

  En elev lyssnar på sin kompis
 • Engagemang

  Vi tror att du presterar bättre när du studerar något som engagerar dig.

  En elev lyssnar och ler

Våra program

Läs mer om våra program och upptäck vilken profil som passar dig bäst!