Det här händer på DBGY Falun i april

April, april! Nej, inga aprilskämt hos oss, men mycket annat som lurar runt hörnet!

Det här händer hos oss i april:

  • Start för nationella prov. I april börjar nationella prov-perioden. I flera kurser har därför förberedelserna redan börjat. Vi önskar alla elever ett stort lycka till!
  • Besök från LO. Den 11 april kommer representanter från LO, Landsorganisationen i Sverige, och föreläser för några av våra klasser. Eftersom vi på DBGY Falun vill att alla ska få en så bra start som möjligt efter gymnasiet kommer LO hit för ge eleverna baskunskaper om rättigheter och skyldigheter på arbetsmarknaden. Till exempel får eleverna lära sig vad ett kollektivavtal, anställningsavtal och arbetsrättslagar är för något.
  • Eid al-fitr. Ramadan är över och många av våra elever firar Eid under vecka 15.
  • Boka in lash- och browlift! I vår kundsalong tar stylisteleverna emot kunder för lash- och browlift. En singelbehandling kostar 250 kr, en dubbelbehandling 350 kr. Passa på att unna dig en behandling i vår! För info och bokning: Kontakta emma.hoven@dbgy.se.
  • Stylist-SM. Den 24-25 april åker våra duktiga elever Loke, Leia S, Miranda och Maya till Norrköping för att delta i Stylist-SM. Hantverksläraren Emma följer också med. Vi håller tummarna för att SM-bucklan får föla med hem även i år! Stort lycka till!

Nyheter

Se alla nyheter